Recreatie

Pattaya Park

Dit waterpark bevindt zich tussen Zuid-Pattaya en Jomtien Beach en ligt tegen het strand aan, zodat een duik in de zee niet ver af is. In het park vindt u diverse zwembaden, glijbanen, whirlpools en een restaurant.
Naast het park ligt een klein pretpark, waar een achtbaan en enkele andere attracties staan. Per kabelbaan kan u een rit maken naar de uitkijktoren op de 55ste verdieping van het aangrenzende hotel. Daar kan u naar beneden abzeilen!

Siam Country Club

Met 6448 yards is dit één van de beste golfcourses van Thailand, ontworpen door I Izumi en gelegen in een heuvelachtige omgeving. De banen zijn vrij smal en de laatste vier holes behoren tot de moeilijkste van de regio!

Suan Chaloemphrakiat (Fitness Park)

Dit park is geopend ter ere van de 60ste verjaardag van de Koning, 5 december 1988 en ligt aan de Phratani'uk Road aan de voet van Pattaya Hill. Er bevinden zich wandelroutes, joggingpaden en fitness-faciliteiten.

Phanaraks Park

Dit park bevindt zich aan Pornprapanimitr Road. Het heeft een zwembad, prachtige tuinen en visvijvers. Men kan hier visspullen huren.