Koraaleilandjes

Koh Lan

Dit eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 4 km² en ligt circa 8 km van de kust af. Het bekendste strand is Ta Waen Beach, 750 meter lang met een wit zandstrand, gelegen in het noorden. Andere stranden zijn Laem Thian Beach (700 meter) en Samae Beach (100 m), gelegen aan de zuidwestkust. Het eiland is zowel met een veerdienst als met een speedboot die u kan huren, te bereiken.
U kan met een speciale glass-bottom-boot meevaren: deze boten hebben een bodem die bestaat uit een glazen plaat, zodat u de koralen kan bewonderen. Andere belangrijke attracties zijn zwemmen, zonnen, snorkelen, surfen, waterskiën en parasailing.

Koh Krok

Dit eilandje heeft een oppervlakte van slechts 0,5 km² en bestaat voornamelijk uit rotsen. Alleen in het oosten bevindt zich een strand: Koh Krok Beach, welke 100 meter lang is.

Koh Sak

Dit eilandje heeft dezelfde oppervlakte als Koh Krok, maar ligt met 10 km wat verder van de kust af. Er bevinden zich twee stranden: één in het noorden van 250 meter, waar de toeristenboten aan komen en één in het zuiden van ongeveer 80 meter. De twee stranden zijn verbonden door een wandelpad.

Koh Phai eilandengroep

Koh Phai is het grootste eiland en behoort samen met o.a. Koh Man Wichai, Koh Luan en Koh Klung Badan tot een eilandengroep. Koh Phai ligt ongeveer 13 km van de kust af, is te bereiken per boot in 2 uur en wordt beheerd door de Thaise marine. Op een heuvel bevindt zich een vuurtoren. Men kan er zonnen, zwemmen, vissen en snorkelen.