Allstars Apartments Free WIFI Allstars Apartments Taxi Service Allstars Apartments Scooter Verhuur Allstars Apartments Wasserette

Internet

Wij hebben gratis internet voor al onze klanten! Door één van de snelste internetverbindingen van Thailand kan U in contact kan blijven met vrienden thuis. Doordat het een draadloze verbinding is, kan u in het hele hotel internet gebruiken.
U kunt hiervoor terecht bij onze receptie.

Taxi Service

Wij hebben zelf een taxi service en regelen goede chauffeurs om u op te halen van het vliegveld tegen goedkope prijzen. De prijs voor het ophalen van het vliegveld naar onze appartementen is 1300 Baht (inclusief de tol voor de tolweg). Onze taxichaufeur zal op u wachten op het vliegveld met uw naam op een bordje. De taxirit van ons appartement naar het vliegveld kost ook 1300 Baht (inclusief de tol). Als u wilt dat wij een taxi voor u regelen, stuur dan een e-mail met uw vluchtgegevens.

Motor Verhuur

Wij hebben motors te huur voor normale prijzen.
U kunt een motor huren bij ons appartement, per dag of voor een langere periode. We hebben volautomatische motors met een vermogen van 125cc. We hebben trouwens speciale prijzen voor verhuur langer dan een maand! Vraag ons personeel om de prijzen voor langere termijn.

Wasserette

Naast ons gebouw bevindt zich een wasserette met zeer lage prijzen waarvan al onze klanten gebruik kunnen maken. Deze service is dagelijks beschikbaar.